Κατηγορίες
Basket

Με το δεξί το Εφηβικό του ΑΟΚ Βέροιας

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας επικρατώντας στο ΔΑΚ “Βικέλας” της αντίστοιχης ομάδας του Άθλου Αλεξάνδρειας με σκορ 53-48.

Η ομάδα του Κώστα Καπνά ξεκίνησε μουδιασμένα στην άμυνα αλλά είχε σε καλή ημέρα τη front line τελειώνοντας το 1ο δεκάλεπτο προηγούμενη με 17-14.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο και το ημίχρονο βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται με 28-29.

Στο 3ο δεκάλεπτο η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας περιόρισε τα ατού του αντιπάλου και ήταν αυτή που έδωσε μικρό προβάδισμα, αντισταθμίζοντας κάπως το ιδιαίτερα μικρό ποσοστό στα περιφερειακά σουτ κλείνοντας με σκορ 41-38.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο εκτός από την άμυνα οι έφηβοι του Καπνά βρήκαν ρυθμό και στην επίθεση, μειώνοντας λίγο πριν το τέλος την διαφορά σε διψήφια νούμερα, όμως κάποιες βιαστικές ενέργειες και λάθη συνετέλεσαν στο να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Αν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι και μάλιστα με έναν δυνατό αντίπαλο, σε ένα κλειστό και σκληρό αγώνα η ομάδα μας έδειξε την δυναμική της αποδεικνύοντας ότι θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του ομίλου.

Πρώτοι σκόρερ των ¨Λύκων¨ ήταν ο Χαραλαμπίδης Π. με 20 πόντους, Βοργιαζίδης Χ. με 15 και ο Ιωαννίδης Φ. 8 (2 τρ.), στην άμυνα καθοριστική ήταν η συμβολή των Ορφανίδη Θ., Γκίτκου Κ., Δημάκα Π., Χαραλαμπίδη Π. ενώ πολύ καλό παιχνίδι και των τριών play maker Καραθανάση Φ., Ιωαννίδη Φ., Γιοβανόπουλο Φ.

Δεκάλεπτα : 17-14 , 28-29 , 41-38 , 53-48

ΑΟΚ Βέροιας (Καπνάς): Γιοβανόπουλος Φ. 2,Αβραμίδης Ι., Καραθανάσης Φ. 4, Βοργιαζίδης Χ. 15, Στογιαννόπουλος Κ., Καραισαρίδης Λ. 2, Ιωαννίδης Φ. 8(2 τρ.), Γκίτκος Κ. 2, Δημάκας Π., Ορφανίδης Θ., Ασλανίδης Θ., Χαραλαμπίδης Π. 20.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected