Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ζαμπά κερνούσε, Ζαμπά έπινε και 1-4!

Εκπληκτική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ στο μακρινό Μπόρισοφ, που έφτασε στο εντυπωσιακό 4-1 κόντρα σε μια ομάδα με πρόσφατη παρουσία σε ομίλους του Champions αλλά και του Europa League!

Η Σάμπα είναι ιδιαίτερα γνωστή για τον ζωηρό ρυθμό της και την ερωτική της χορευτική έκφραση και σήμερα ο Ζαμπά με δύο γκολ και δύο ασίστ, τέτοια σχέση ανέπτυξε με την μπάλα που χαϊδεύοντας την, όπως μόνο ένας Βραζιλιάνος μπορεί έκανε εντυπωσιακά πράγματα οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στην πρώτη και σημαντική του νίκη στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Μπάτε Μπόρισοφ με 1-4.

Οι «ασπρόμαυροι» μέσα στα πρώτα 17 λεπτά προηγήθηκαν με 0-3 με γκολ του Πρίγιοβιτς στο 6΄και δύο του Ζαμπά στο 11΄ και 16΄ «καθαρίζοντας» από νωρίς τον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφείς οδηγίες να πιέσει ψηλά και τα κατάφερε από το ξεκίνημα πολύ καλά αφού οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα.

η ανάλυση του αγώνα στο Sportime

Συνθέσεις

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σχερμπίτσκι, Βολόντκο, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Ρίος, Ντράγκουν (71΄ Χλεμπ), Γιαμπλόνσκι, Μπάγκα, Στάσεβιτς (77΄ Γκορντέιτσουκ), Τουόμινεν (59΄ Σκάβις), Ιβάνιτς

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός (70′ Μπίσεσβαρ), Ζαμπά (85′ Βιεϊρίνια), Πρίγιοβιτς (76΄ Ακπόμ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected