Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτα πράγματα στο “Old Trafford” γύρισε ένα χαμένο ματς η Γιουνάιτεντ! (vid)

Δύο γκολ στο δεκάλεπτο από την Νιούκαστλ, αλλαγή στο 18′, ο Πογκμπά στόπερ, η Γιουνάιτεντ χαμένη και ξαφνικά… ολική ανατροπή (3-2) και ο Μουρίνιο ζωντανός!

Σε ένα από τα πιο παρανοϊκά ματς των τελευταίων ετών, οι Κόκκινοι Διάβολοι βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ από τα αποδυτήρια, όμως παρότι παρουσίαζαν εικόνα διάλυσης στο πρώτο 45λεπτο, στην επανάληψη έκαναν απίστευτη ανατροπή. Μάτα, Μαρσιάλ, Αλέξις σκόραραν και χάρισαν τη νίκη στην Γιουνάιτεντ σε ένα ματς που ο Ζοσέ Μουρίνιο έβγαλε τον Μπαγί στο 18′ και για κάποια λεπτά έστειλε τον Πολ Πογκμπά να παίξει κεντρικός αμυντικός.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ έμεινε με την όρεξη για την 2η νίκη της σε 46 χρόνια στο Old Trafford και παρέμεινε χωρίς νίκη και στους δύο βαθμούς στη σεζόν.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Σο, Μπαγί (18′ Μπαγί), Μάτιτς, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ (46′ Φελαϊνί), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (67′ Σάντσες), Λουκάκου.

Νιούκαστλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντουμπράβκα, Φερνάντες, Λασέλς, Μανκίγιο, Γέντλιν, Σέλβεϊ, Ντιαμέ, Ρίτσι, Κέντεντι (68′ Γιάκομπ Μέρφι), Μούτο (78′ Ατσου), Αγιόθε Πέρεθ (88′ Χοσέλου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected