Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ατλέτικο για πρωτάθλημα η φετινή! (vid)

Οι Ροχιμπλάνκος που έχουν πάρει φόρα, νίκησαν 1-0 την Μπέτις και βρέθηκαν έστω και προσωρινά στην κορυφή της La Liga, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις τους για τον τίτλο.

Ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν με μία μόλις νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Ατλέτικο όμως άλλαξε σταδιακά το τσιπάκι της, εκμεταλλεύτηκε και τις απίθανες γκέλες που έκαναν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, για να βρεθεί μετά το 1-0 επί της Μπέτις, έστω και προσωρινά μόνη στην κορυφή της La Liga, ξεκαθαρίζοντας σε όλους ότι τούτη τη χρονιά θα πάει για το πρωτάθλημα.

Οι Μαδριλένοι πάντως δεν ξεκίνησαν καλά και οι Ανδαλουσιανοί είχαν το πάνω χέρι. Δεν το εκμεταλλεύτηκαν όμως και στην επανάληψη άλλαξε το σκηνικό. Ο Κάλινιτς είχε δοκάρι (67′) και ο Κορέα με προσωπική ενέργεια και μακρινό σουτ στη γωνία χαμηλά (74′) έκρινε το αποτέλεσμα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ηττήθηκε για δεύτερη φορά στη σεζόν, ενώ οι νικητές ελπίζουν σε γκέλα της Μπαρτσελόνα το βράδυ στο «Μεστάγια» της Βαλένθια.

Συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Λούκας, Χουανφράν (74′ Αρίας), Φελίπε Λουίς, Ροδρίγο, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (57′ Κορέα), Γκριεζμάν, Κάλινιτς (66′ Παρτέι)

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Σίντνεϊ, Μπαρτρά, Μαντί, Καρβάλιο (17′ Γκουαρδάδο), Λο Σέλσο, Φράνθις (81′ Σανάμπρια), Φίρπο, Χοακίν (66′ Τέγιο), Κανάλες, Λορέν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected