Basket

Δεύτερο ροζ φύλλο για τον ΑΟΚ Βέροιας (photos)

Τη δεύτερη της νίκη έκανε στο πρωτάθλημα εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας, επικρατώντας στο ΔΑΚ Βικέλας του συντοπίτη Φιλίππου με 54-52.

Οι ομάδες ξεκίνησαν “σφιγμένες”, με αποτέλεσμα το πρώτο καλάθι να επιτυγχάνεται περίπου στα μέσα της πρώτης περιόδου. Έτσι τελείωσε το δεκάλεπτο με τις ομάδες ισόπαλες 11-11.

Στο δεύτερο, οι έφηβοι του Κωνσταντίνου Καπνά βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, ωστόσο η ομάδα του Φιλίππου είχε τις λύσεις και το 30-29 φανέρωσε την αντίστοιχη εικόνα με το ξεκίνημα του αγώνα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΟΚ άλλαξε την αμυντική λειτουργία του, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τα επιθετικά ατού του αντιπάλου και με συνεχόμενους πόντους να προηγηθεί στα μέσα της περιόδου, όμως η αντίδραση του Φιλίππου ήταν άμεση κλείνοντας το δεκάλεπτο προηγούμενος με 43-42.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι άμυνες έπαιξαν τον κυρίαρχο ρόλο και παρά το γεγονός πως ο ΑΟΚ ανέβασε τη διαφορά και στο +5, εντούτοις το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και την τελευταία κόρνα, η οποία βρήκε τους “λύκους” νικητές με σκορ 54-54.

Πρώτος σκόρερ για το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Καπνά ήταν ο Χαραλαμπίδης με 17 πόντους και τον ακολούθησαν οι Γιοβανόπουλος και Καραθανάσης που σημείωσαν από 11. Επόμενος αγώνας είναι με τον Αετό Κιλκίς εντός έδρας.

Tα δεκάλεπτα : 11-11, 30-29, 43-42, 52-54

Οι πόντοι του ΑΟΚ : Γιοβανόπουλος 11 (3), Αβραμίδης, Καραθανάσης 11 (1), Βοργιαζίδης 4, Στογιαννόπουλος, Καραϊσαρίδης 2, Ιωαννίδης 7 (1), Γκίτκος, Δημάκας, Ορφανίδης 2, Ασλανίδης, Χαραλαμπίδης 17.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected