Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός 5-1 (photos)

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το «3Χ3», επικρατώντας του Πιερικού με 5-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» που μπορεί να αγωνίστηκαν ως τυπικά γηπεδούχοι στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» (σ.σ. λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στο Πανθεσσαλικό στάδιο) για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κατέκτησαν δίκαια τους τρεις βαθμούς, με βάση την απόδοση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο, ωστόσο κατάφερε μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να ανεβάσει την απόδοσή του κατακόρυφα και να σημειώσει τρία τέρματα σε διάστημα 11 λεπτών, με τους Σερτζίνιο (28’), Φλίγκο (34’) και Ζγκούρι (39’). Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν για τα αποδυτήρια με διαφορά τριών τερμάτων, έχοντας… κλειδώσει την υπόθεση νίκη από το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα από ότι στο πρώτο ημίχρονο και στο 49’ κατάφερε να διευρύνει το σκορ σε 4-0. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι που είχαν παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυπαρίσση στο 53’. Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να πετύχει και 5ο τέρμα, το οποίο πέτυχε στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Ρόκας, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Σάββας, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Μπουτζίκος, Ναζίμ (53’ Σκοπελίτης), Κόλα, Ζγκούρι (72’ Ρόκας), Λώττας, Σερτζίνιο (72’ Ευθυμιάδης), Φλίγκος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος, Αλ. Καρτσαμπάς, Τσιούχας (46’ Μπατσαράς), Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος, Αθ. Καρτσαμπάς, Βερνάρδος (53’ Δαδάκος), Σκλιοπίδης, Μηλιώτης, Κωτσιαρίδης (53’ Λαμπίρης), Κυπαρίσσης (84’ Κριεμάνδι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected