Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η αποστολή του ΑΣ Γιαννιτσά για το ντέρμπι στην Έδεσσα

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο ΑΣ Γιαννιτσά θα μεταβεί στη γειτονική Έδεσσα για να αντιμετωπίσει τον συντοπίτη Εδεσσαϊκό και ο Δημήτρης Τομπάζης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά :

“Πάντα οι αγώνες Έδεσσα – Γιαννιτσά έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο του νομού Πέλλας, έτσι το πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

ο Α.Σ. Γιαννιτσά πηγαίνει στην Έδεσσα και με την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων, αναμένεται πάνω από 300 οπαδοί του να τον ακολουθήσουν.

Ο Δημήτρης Τομπάζης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μουρίκι που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Μελιτέα και τον τερματοφύλακα Καραογλανίδη που είναι στο στάδιο αποθεραπείας, όπως και ο νεαρός Σιταράς.

Αμφίβολοι είναι οι 2 απόντες λόγου τραυματισμού από το προηγούμενο ματς Καραγιάννης και Κοβάτσης που θα είναι όμως κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Έδεσσα ο Δημήτρης Τομπάζης είναι οι ακόλουθοι: Παπουρτζης, Κυρρου, Ιορδανίδης, Ρεις, Παπασυμεων, Ρεκος, Μπαμπαλης, Πέλκας, Κοτσαρίδης,Παντεκίδης, Κοβάτσης Ευθυμιάδης, Αθανασιάδης, Χουσεινογλου, Ζαρογιάννης, Καραγιάννης, Πετραι, Μπιγκάνος, Ζουρκος και Παντελίδης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected