Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτικη τριπλέτα στο ντέρμπι Καβάλα – Πανσερραϊκός, Γιάντσης στην Ευκαρπία

Ανακοινώθηκαν σήμερα (17/10) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 4ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται την Κυριακή 21/10.

Οι Δημήτρης Μαλούτας, Στέφανος Παρασίου (που επέστρεψαν στους πίνακες) και Θανάσης Παπαδάκης από την Ημαθία ορίστηκαν να διευθύνουν το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Καβάλα και τον Πανσερραϊκό, αναμέτρηση στην οποία παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Τζήκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα και συγκεκριμένα στην Ευκαρπία, στο ματς για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον Εδεσσαϊκό, η Επιτροπή επέλεξε δεύτερο βοηθό τον Κώστα Γιάντση από την Ημαθία, με διαιτητή τον Κώστα Πανυτσίδη από την Κοζάνη και πρώτο βοηθό τον Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ίδια Ένωση.

Όσον αφορά τους αγώνες των ομάδων από την Ημαθία, στο ματς Νίκη Αγκαθιάς – ΑΣ Γιαννιτσά, η ΚΕΔ όρισε διαιτητική τριπλέτα τους Τσακαλίδη, Μαλανδρή και Γούτα από τη Χαλκιδική ενώ στην αναμέτρηση του Αλμωπού Αριδαίας με τη Βέροια θα βρεθούν οι Τσέτσιλας, Μωυσιάδης και Φαλτάκας από τα Γρεβενά

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected