Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ένα ακόμη δυνατό deal του ΑΟ Μαρίνας, πήρε και Γραμματικό!

Αλλάζει για δεύτερη φορά στρατόπεδο τη φετινή σεζόν ο Λευτέρης Γραμματικός.

Ο 27χρονος (16/05/1991), που αποτέλεσε φέτος την πρώτη μεταγραφή του Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, είχε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την κυανόλευκη φανέλα, ένα γκολ και 190 λεπτά συμμετοχής.

Από σήμερα όμως, ο Ναουσαίος φορ θα φορά τη φανέλα του ΑΟ Μαρίνας, με τον οποίο έδωσε τα χέρια σήμερα (στη φωτ. με τον ισχυρό άνδρα των “οράνιε”, Μάνο Καραντώνη), αποτελώντας έτσι ένα ακόμη δυνατό deal για τους νεοφώτιστους που το τελευταίο διάστημα ενέταξαν στο δυναμικό τους Πασχάλη Μποζίνη και Παναγιώτη Ντατσή.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 20 ματς στην Α1 με την ΑΕ Χαρίεσσας, σημείωσε 12 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ έχει αγωνιστεί σε Αχιλλέα Νάουσας, Λευκάδια, Ολυμπιακό Νάουσας, ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ΓΑΣ Κοπανού.

Ο ίδιος θέλησε μέσω του sportsup.gr να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας για τη συνεργασία αλλά και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ενώ ο Μάνος Καραντώνης ανέφερε τη σημαντική συμβολή του ομολόγου του στους “κυανόλευκους”, που διευκόλυνε τη μετακίνηση του στον ΑΟΜ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected