Κατηγορίες
Super League 1

Πέρασε από τη Λειβαδιά η Ξάνθη, πάλι γκολ ο Γέντρισεκ!

Μεγάλη νίκη της Ξάνθης που επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας κι έδωσε συνέχεια στα θεαματικά της αποτελέσματα.

Με μόλις μια ήττα παραμένει η Ξάνθη στο πρωτάθλημα και μάλιστα πήρε και δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το 1-0 επί της ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική στα «Πηγάδια», καθώς επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε στους 12 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές και μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Παναθηναϊκό δεν έχει φύγει ξανά χαμένη από το γήπεδο.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, η Ξάνθη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και παρότι στο 37’ ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη, η ακριτική ομάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 45’ με τον Μπαξεβανίδη κι από εκεί και πέρα ήταν το αφεντικό του αγώνα. Στην προσπάθεια του Λεβαδειακού να πιέσει για την ισοφάριση, η Ξάνθη απάντησε με γκολ στο 70’ μετά το εύστοχο πέναλτι του Γέντρισεκ και «καθάρισε» το ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι Βοιωτοί, ήταν να μειώσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Σουμπίνιο.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο (62’ Μαρκόβσκι), Παντελιάδης (85’ Στανόγεβιτς), Όμο, Μητρόπουλος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης (72’ Καθάριος)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας, Κοβάτσεβιτς, Κίκε (52’ Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς (85’ Αλμέιδα), Μπρίτο (73’ Μελισσόπουλος), Γέντρισεκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected