Κατηγορίες
Super League 1

Νέος προπονητής του Λεβαδειακού ο Giuseppe Sannino!

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή Τζουζέπε Σανίνο καθώς επίσης και του βοηθού προπονητή Τζιοβάνε Κουσάτις του γυμναστή Ενρίκο Πέρι και του αναλυτή Στέφανο Αλμπερτόλι.

Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένουν ο γυμναστής Λουκάς Λούλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Τόσκας.

Ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού έχει σημαντική εμπειρία καθώς έχει δουλέψει σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας και έχει φθάσει μέχρι τη Serie A προπονώντας ομάδες όπως η Παλέρμο και η Σιένα. Και είναι από τους λίγους Ιταλούς προπονητές που έχουν δουλέψει εκτός συνόρων (Γουότφορντ)”.

Ο Σανίνο είναι πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος όμως έπαιξε σε μικρότερες κατηγορίες από το 1975 έως το 1988 έχοντας περάσει από το Βαρέζε και Σπέτσια.

Το 1996 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, δουλεύοντας κατά κόρον στην Ιταλία μεταξύ των οποίων σε Βαρέζε, Σιένα, Παλέρμο και Κιέβο Βερόνα.

Εν συνεχεία έκανε ένα πέρασμα από την Premier League και την Γουότφορντ αναλαμβάνοντας την ομάδα στις 18 Δεκεμβρίου 2013 και οδηγώντας την σε ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών. Ο Ιταλός προπονητής παρά την εξαιρετική σεζόν που είχε αποχώρησε από την ομάδα στις 31 Αυγούστου 2014 και επέστρεψε στην Ιταλία και την Κατάνια.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Τριεστίνα από την οποία αποχώρησε στις 14 Φεβρουαρίου 2018.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected