Κατηγορίες
Basket

Εξαιρετική άμυνα ο Άρης και “διπλό” στην Ουκρανία!

Η ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Κατάγια στη Θεσσαλονίκη, έκανε μεγαλύτερο το “πρέπει” της νίκης για τον Άρη επί της Ντνίπρο.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρά την κακή αρχή που έκαναν στο παιχνίδι, έδειξαν χαρακτήρα και μέσα από την άμυνα τους έδωσαν τέλος στο σερί των τριών ηττών σε Ελλάδα και Ευρώπη επικρατώντας με 55-51.

Κορυφαίος του Άρη -αν και παρασύρθηκε από τον διαγωνισμό άστοχων σουτ στον οποίο επιδόθηκαν και οι δύο ομάδες- ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης που τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους, εννιά ριμπάουντ, δύο ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα.

Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν ένα παιχνίδι στο οποίο ίσα που πέρασαν το 40% στις βολές (7/17) και είχαν 46 άστοχα σουτ εντός παιδιάς (20/66). Έδειξαν όμως να συσπειρώνονται και να βγάζουν τουλάχιστον την αμυντική “ταυτότητα” τους στο παρκέ. Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν εκμεταλλεύτηκαν στον βαθμό που θα έπρεπε τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ τους (πήραν έξι πόντους από 15 δεύτερες επιθέσεις) όμως εξώθησαν τους γηπεδούχους σε οχτώ περισσότερα λάθη (17-9) από τα οποία το επιμέρους σκορ ήταν 15-8.

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-15, 33-28, 44-42, 51-55.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected