Γ Εθνική / Τοπικά

Κι άλλη αποχώρηση προπονητή στη Γ Εθνική!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕ Ερμιονίδας τις τελευταίες ώρες!

Όπως αναφέρει το sport.argonafplia, ο Θανάσης Στάικος αποτελεί παρελθόν και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα τον διαδεχθεί ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Υπήρχαν δημοσιεύματα από το βράδυ της Κυριακής ότι υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητή της ΑΕ Ερμιονίδας κι όπως αποδείχθηκε, όλα αυτά διοχετεύθηκαν από μέλη της διοίκησης, καθώς αναφερόταν μάλιστα πως ο Κολιτσιδάκης είχε κλείσει ήδη.

Ωστόσο, την Τρίτη ο Στάικος έκανε την προπόνηση και στην συνέχεια έφυγε για Αθήνα κι εκεί ενημερώθηκε από την διοίκηση ότι αποφασίσθηκε να διακοπεί η συνεργασία τους.

Σήμερα το μεσημέρι, σε λίγες ώρες, ο Θ. Στάικος να βρεθεί στο γήπεδο , για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Πάντως, η κατάσταση δεν είναι εύκολη αυτή τη στιγμή στην Ερμιονίδα. Καταγράφονται πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο και όπως είναι γνωστό, την Ένωση αποτελούν άνθρωποι κι από το Κρανίδι και από την Ερμιόνη, με ενδεχόμενο να υπάρχουν διαφοροποιήσεις που μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και διάσπαση!

Εκείνο που κυκλοφορεί είναι ότι μέλη της διοίκησης απο καιρό ετοίμαζαν την απομάκρυνση Στάικου, για δικούς τους λόγους, διαμηνύοντας οτι αν αλλάξει προπονητής θα συνεισφέρουν οικονομικά με στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Θανάσης πήγε στην ομάδα πριν από 7,5 χρόνια, ταυτόχρονα με την σύσταση της Ένωσης και την έχει υπηρετήσει με επιτυχία είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής, έχοντας τις καλύτερες σχέσεις με τον κόσμο. Αυτή την στιγμή αφήνει την ομάδα χωρίς ήττα και οι δυο εκτός έδρας ισοπαλίες προήλθαν ενώ σε κάθε αγώνα χάθηκαν πάνω από 4-5 κλασικές ευκαιρίες. Αν η ομάδα ήταν κακή αγωνιστικά ή δεν περνούσε τη σέντρα-που λέει ο λόγος- θα υπήρχε κάποια βάση για γκρίνια. Και φυσικά δεν είχε τεθεί ως στόχος ο πρωταθλητισμός αλλά μια καλύτερη πορεία από πέρυσι.

Τις επόμενες ώρες σίγουρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σίγουρα από την διοίκηση, όπως και κάποια τοποθέτηση από τον ίδιο τον Θανάση Στάικο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected