Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Σοφοκλή Ράδη

Δεν θα παραμείνει κάτοικος Βέροιας ο Σοφοκλής Ράδης.

Ο 20χρονος (21/02/1998) αμυντικός δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες στην ομάδα της γενέτειρας του και όπως αναφέρει το athlitiko.gr, από σήμερα λογίζεται παίκτης του ΑΟ Παλαιόχωρας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της χανιώτικης ομάδας βρίσκεται από την Τετάρτη το απόγευμα στα Χανιά και την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Πρόκειται για έναν 21χρονο (21/2/98) στόπερ, ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι διαθέσιμος αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι κόντρα στη Νεάπολη.

Ο Ράδης, στις 30 Απριλίου 2017 είχε αγωνιστεί όλο το 90λεπτο με την ομάδα της Βέροιας κόντρα στην Ξάνθη στη Σούπερ Λιγκ, οπότε και οι Ακρίτες είχαν κερδίσει με σκορ 3-0. Στη συνέχεια, την επόμενη χρονιά, παρέμεινε στο ρόστερ της Βέροιας στη Φούτμπολ Λιγκ, λίγο πριν διαλύσει, παίζοντας μάλιστα ένα ακόμα 90λεπτο ως βασικός κόντρα στον Αιγινιακό στο Κύπελλο σε αγώνα που είχε γίνει στις 20 Αυγούστου 2017. Μετά την διάλυση της Βέροιας ακολούθησε, πέρσι, η Ζάκυνθος στην Γ’ Εθνική όπου ο Ράδης μέτρησε εννέα συμμετοχές, όλες ως βασικός.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Βέροια, αλλά πλέον μπορεί να θεωρείται παίκτης της Παλαιόχωρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected