Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής ο Νίκος Κόκκινος

Την αναβάθμιση του Νίκου Κόκκινου στη θέση του προπονητή ανακοίνωσε ο Φωκικός.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιάννη Λύτρα, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της τεχνικής καθοδήγησης της ομάδας, έχοντας στο πλευρό του τον Σπύρο Κουκούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο μέχρι πριν από λίγες μέρες συνεργάτης του Γιάννη Λυτρα στον πάγκο του Φωκικού, αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας μαζί με τον Σπύρο Κουκούλη.

Ο Νίκος είναι κάτοχος ΟΥΕΦΑ Β’, έχει δρομολογήσει τη διαδικασία για την απόκτηση του πτυχίου ΟΥΕΦΑ Α’, συμμετείχε σε διεθνή σεμινάρια (Αγγλία, Ιταλία) και διαθέτει μακρά εμπειρία στους πάγκους, καθώς εργάζεται ως προπονητής από το 1989.

Διετέλεσε μόνιμος σκάουτερ του ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΑΣΤΑ στον Παναθηναϊκό και σε άλλες ομάδες για μια δεκαπενταετία, εργάστηκε σε σειρά ομάδων σε Α’ & Β’ ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής ως πρώτος προπονητής και συνέβαλε στη δημιουργία και την οργάνωση της Ακαδημίας Κηφισιάς και αργότερα της Ακαδημίας του Α.Ο. Κρυονερίου.

Την τελευταία διετία διατέλεσε πρόεδρος στην «Π.Α.Ε. Γ.Σ.Καλλιθέα» στη Football League.

Ο Σπύρος είναι κάτοχος πτυχίου γυμναστικής Ακαδημίας και UEFA B και από σήμερα ανέλαβε καθήκοντα στον πάγκο της ομάδας. Στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του Φωκικού (Γ΄Εθνική), Μώλου, Αγρότη Λιανοκλαδίου και Ατρομήτου Σπερχειάδας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους κοινούς στόχους που έχουμε θέσει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected