Κατηγορίες
Super League 1

Λυτρωτής ο Καλτσάς για τον Αστέρα!

Δέχτηκε γκολ από τα 40 μέτρα και με την μπάλα να κοντράρει. Ε, και; Αυτήν την φορά τύχη του… κρυφογέλασε στο τέλος με τον Καλτσά να διαμορφώνει στο 93′ το τελικό 1-1.

Aυτή τη φορά ο επίλογος δεν ήταν αρνητικός για τον Aστέρα, που δεν έφυγε από το γήπεδο ηττημένος καθώς η τύχη του επέστρεψε ένα μικρό μέρος απ’ αυτά που τους έχει στερήσει φέτος.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός είχε μέχρι το 93′ μια νίκη «πεντάδας» στα χέρια του, αλλά όπως με την Λαμία έτσι και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1) έχασε κάτι… δικό του με εύκολο τρόπο.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι περισσότεροι από ένα σημείο και μετά περισσότερο κοιτούσαν το ρολόι τους παρά τα όσα διαδραματίζονταν εντός αγωνιστικού χώρου. Τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης ήταν προσεκτικοί στα μετόπισθεν και έκαναν μόνο τα… προβλεπόμενα.

Χωρίς φαντασία, χωρίς ρίσκο, χωρίς επιθετικό πλάνο, ήταν φανερό ότι βασικό ζητούμενο ήταν το μηδέν στην εστία του Κυριακίδη και του Αθανασιάδη αντίστοιχα. Ήταν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ότι πάμε σε κλασσικό «παιχνίδι του ενός γκολ» κι αυτός που θα το έβρισκε πρώτος με υπομονή και πίστη θα έπαιρνε πιθανότατα και το τρίποντο. Χωρίς λοιπόν συγκινήσεις και ευκαιρίες, παρά μόνο με εκατέρωθεν αρκετά νεύρα ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

το φιλμ του αγώνα στο agrinio-sports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Ρότσα, Άργκους, Μαλής, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο (46′ Ουίλιαν), Λουσέρο, Ντίας, Μάσουρεκ, Μανά (81′ Χαντάκιας), Μοράρ (75′ Καμαρά)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τόνσο (72΄Δουβίκας), Μανιάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (61′ Φερνάντεζ), Καλτσάς, Κυριακόπουλος, Βλάχος (45′ Κότσιρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected