Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Νίκησε η Εθνική τη Μολδαβία και πάει για την πρόκριση με Βέλγιο!

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρήστου Τζόλη στο 25΄ της αναμέτρησης, η Εθνική Παίδων νίκησε 1-0 τη γηπεδούχο Μολδαβία στο Vadul Lui Voda και έφτασε στους 4 βαθμούς και στη δεύτερη θέση στον 12ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 2018-19.

Στο πέναλτι υπέπεσε ο Τσιομπάνου. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Επόμενος και τελευταίος αγώνας της Εθνικής, την Τετάρτη στο Orhei με το Βέλγιο, που νίκησε τη Λετονία με το επιβλητικό 5-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του ομίλου με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Εθνική προκρίνεται σε περίπτωση νίκης επί των Βέλγων ή ισοπαλίας. Ελπίδες πρόκρισης έχει και σε περίπτωση ήττας, αναλόγως του σκορ αλλά και του αποτελέσματος του άλλου αγώνα ανάμεσα στη Λετονία και τη Μολδαβία (σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Λετονούς, η δεύτερη θέση που οδηγεί στην πρόκριση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων).

Συνθέσεις

Ελλάδα: Καραργύρης, Παναγιώτου, Σιατούνης, Τζόλης (89΄ Ασλανίδης), Σουρλής, Ντότης (65΄ Μιχόπουλος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης (78΄ Καραμπέρης), Γεωργακόπουλος (89΄ Ανθουλάκης), Μανίσογλου.

Μολδαβία: Σμαλένεα, Μπορς, Ζαπορογιάν, Ντόλγκι, Πίκους (84΄ Ιστράτε), Τσιομπάνου, Ντάνου (84΄ Ναμολόβαν), Καλέστρου (84΄ Μπουλμάγκα), Κόβαλι (74΄ Γκίντερμαν), Ποπέσκου (60΄ Γκόντιου), Λόβου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected