Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Με το ντέρμπι των αήττητων ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, πέφτει το βράδυ της Δευτέρας (29/10, 21.30) η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League στο γήπεδο της Τούμπας.

Μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση που προσφέρει απόψε το “Barok” Coffee-Bar, στο κέντρο της Βέροιας και συγκεκριμένα στη Μερκουρίου Καρακωστή!

Ο «Δικέφαλος» με το «επτά στα επτά» θέλει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί του στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του την ήττα-σοκ από την ουγγρική Βίντι για το Europa League. Απέναντι του θα βρει τον επίσης αήττητο Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη, ο οποίος επιστρέφει στην Τούμπα, μετά από πεντέμισι χρόνια και την παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι εννοείται ότι θα αφήσουν στην άκρη το rotation και τις πολλές αλλαγές, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους στο ματς της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Βίντι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πέραν της απουσίας του τραυματία Χοσέ Μαουρίσιο, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, ούτε δείχνει διάθεση να μην εμπιστευτεί τους παίκτες, που ουσιαστικά έφεραν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και με το απόλυτο στα πρώτα επτά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια πήρε ανάσες και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα καλύψει, όπως συνέβη και στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Άρη, το κενό του Μαουρίσιο παίζοντας ως παρτενέρ του Κάνιας στη μεσαία γραμμή. Φανέλα βασικού αναμένεται να (ξανά) πάρει ο Λέο Ζαμπά, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να ξεκινάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Γάλλος άσσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και πρόλαβε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση της Τούμπας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected