Κατηγορίες
Basket

Απίστευτα πράγματα τα ξημερώματα στο Σικάγο, έσπασαν ουκ ολίγα ρεκόρ! (vid)

Αυτό που έγινε στο Σικάγο δεν έχει προηγούμενο. Ο Κλέι Τόμπσον πήρε φωτιά και πήρε παραμάζωμα τους Μπουλς δημιουργώντας ένα ιστορικό ρεκόρ στο ΝΒΑ. Ένα ρεκόρ που μόνον ο ίδιος ή ο προκάτοχός του, Στεφ Κάρι, μπορούν να σπάσουν.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Κλέι Τόμπσον ευστόχησε σε 14 τρίποντα και έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, που είχε ο Κάρι από τις 7 Νοεμβρίου του 2016! Το σχεδόν απίστευτο είναι ότι χρειάστηκε μόλις 26 λεπτά και 24 προσπάθειες για να τα βάλει! Έβαλε το 14ο, σπάζοντας το ρεκόρ, περίπου 5 λεπτά πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου και δεν έπαιξε καθόλου στην τελευταία! Φανταστείτε δηλαδή πόσα θα μπορούσε να πετύχει αν έπαιζε ως το τέλος! Πέτυχε 10 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και βοήθησε τους Ουόριορς να σπάσουν το ρεκόρ του ΝΒΑ για τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε ένα ημίχρονο (17). Θέλετε και το πιο ωραίο. Μέχρι σήμερα είχε 5/36 τρίποντα από την αρχή της σεζόν!

Οι Ουόριορς νίκησαν τους Μπουλς με 149-124, σκοράροντας 92 πόντους στο ημίχρονο (92-50)! Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών μετά τους 107 πόντους που είχαν πετύχει οι Σανς σε έναν αγώνα του 1990 με τους Νάγκετς. Ο Τόμπσον σκόραρε 52 πόντους, ο Στεφ Κάρι 23 και ο Κέβιν Ντουράντ είχε 14 πόντους και 8 ασίστ.

Οι Ζακ Λαβίν και Αντόνιο Μπλέικνι σκόραραν από 21 έκαστος για τους Μπουλς, που έπαιξαν χωρίς τους Λόρι Μάρκανεν, Μπόμπι Πόρτις, Κρις Νταν και Ντένζελ Βαλεντάιν.

Ιδού το απίθανο ρεσιτάλ του Τόμπσον:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected