Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Πανδαισία” στην Καλαμάτα με Ισπανό και Ολλανδό!

Δυο μεταγραφές στο… παρά ένα της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε η Μαύρη Θύελλα ενώ κατατέθηκαν τα δικαιολογητικά έκδοσης δελτίων στους ήδη υπάρχοντες Ιβάν Μάρκοβιτς και Ρόνι Κάρλος!

Όπως αναφέρει το sport365, η Καλαμάτα ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό μέσο Μάριο Μαρτίνες Ρούμπιο (γενν. 25/3/1985) και τον Ολλανδό αμυντικό Σερέζο Χίλγκεν (γενν. 3/5/1994).

Ο 33χρονος Ρούμπιο (αριστερά στη φωτ.) ξεκίνησε απο τη Νουμάνθια με την οποία αγωνίστηκε για δυο σεζόν στην La Liga, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στη Λας Πάλμας. Έχει παίξει στην Κύπρο και στο Αζερμπατζάν με χρώματα της Μπακού. Το 2017 βρέθηκε στην Κρήτη όπου αγωνίστηκε με την φανέλα του Κισσαμικού. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Ολύμπια στην Πολωνία.

Ο 24χρονος Χίλγκεν ξεκίνησε απο τις Ακαδημίες της Βόλενταμ, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και στην συνέχεια βρέθηκε στην Λίντεν και την Ντόρτρεχτ της Β’ κατηγορίας Ολλανδίας.

Αντίθετα με τους δυο παραπάνω, δεν προχώρησε τελικά η έκδοση δελτίων στους Εϊντές Νταγκούλου, Έντσο Στρέσερ και Ματέους Μάτα εξαιτίας πολύπλοκων γραφειοκρατικών διαδικασιών και προβλημάτων και οι τρεις τους αποτελούν παρελθόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected