Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΣΟΚ στην Κύπρο! Ποδοσφαιριστές της Αλκής με καρδιακό πρόβλημα, κατήγγειλαν ενδοφλέβια χρήση ουσιών!

Διαστάσεις προσλαμβάνει το θέμα με το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστής αδελφοί Παναγιώτης και Ανδρέας Φραγκέσκου αλλά και ο Παναγιώτης Λοιζίδης και οδηγήθηκαν στην απόφαση να τερματίσουν την καριέρα τους. Μαζί τους ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης.

Την Πέμπτη το πρωί οι Παναγιώτης Φραγκέσκου και Ανδρέας Λοϊζίδης που αγωνίζονταν στην Αλκή μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και έδωσαν κατάθεση. Οι δυο ποδοσφαιριστές ζήτησαν να διερευνηθεί κατά πόσον το πρόβλημα που εμφάνισαν στην καρδία προήλθε από χορήγηση ενδοφλέβιων ουσιών που χορηγούνταν την περσινή περίοδο. Την είδηση επιβεβαίωσε στην Offsite και η Αστυνομία.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα kerkida.net ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ ανέφερε ότι «προχώρησαν οι παίκτες σε καταγγελία της υπόθεσης στο ΤΑΕ Λάρνακας για να γίνει διερεύνηση της υπόθεσης, κατά πόσο το πρόβλημα που έχει εμφανιστεί στην καρδία τους προέρχεται από κάποιες ουσίες τις οποίες τους χορηγούνταν κατά την περσινή περίοδο (σ.σ ενδοφλέβια)»

Η θέση της Αλκής

Τοποθέτηση στο kerkida.net για το θέμα έκανε και οεκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος. Συγκεκριμένα ο κύριος Τζιάμπος τόνισε «Ο πρόεδρος είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής. Από βδομάδας θα παραθέσουμε δημοσιογραφική διάσκεψη. Θα απαντηθούν όλες οι απορίες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» το σχόλιο του κ. Τζιάμπου στο kerkida.net.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected