Super League 1

“Δράστης” ο Χασάν στο διπλό του Ολυμπιακού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Ο Χασάν βρήκε δίχτυα και ο Ολυμπιακός έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο από το «Κλ. Βικελίδης» αφού το 0-1 κόντρα στον Άρη του… έκλεισε την διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο -4!

Με γκολ του Χασάν στο 67′, που προήλθε από οργανωμένη και γρήγορη επίθεση, ο Ολυμπιακός πέρασε και από το «Κλεάνθης Βικελίδης» νικώντας με 1-0 τον γηπεδούχο Άρη.

Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε εικόνες και φάσεις και το παρακολούθησαν περίπου 15.000 θεατές. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και στα δύο μισά και επικράτησαν του μαχητικού Άρη που δεν αξιοποίησε καμιά από τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Το ματς κρίθηκε στην ατομική ποιότητα κι εκεί ο Ολυμπιακός είχε το πλεονέκτημα λόγω της παρουσίας του Νάτχο ο οποίος έκανε τη διαφορά με την μπαλιά του 66ου λεπτού. Πολύ αργός και προβλέψιμος ο Άρης, σε καμία περίπτωση δεν έχει τη ζωντάνια της ομάδας των πρώτων τριών αγωνιστικών και το 0/3 στα ντέρμπι δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Κολάσο, Σιώπης, Ντιγκινί (76’ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα (83’ Μαρτίνες), Γιουνές (77’ Διαμαντόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρτινς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε (83’ Καμαρά), Φορτούνης (88’ Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος (59’ Νάτχο), Ποντένσε, Χασάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected