Football League

Ιστορική νίκη για τον Ηρόδοτο!

Με γκολ της χρυσής αλλαγής του Γιώργου Λυρώνη, του Σμυρλή ο Ηρόδοτος κέρδισε 1-0 τον Αήττητο Σπάτων επιστρέφοντας στην έδρα του στην Football League με πανηγυρικό τρόπο.

Αρκετά νευρικό το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τα 45 λεπτά να είναι μοιρασμένα για Ηρόδοτο και Αήττητο Σπάτων.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και μέχρι το 20′ είχαν την κατοχή της μπάλας δίχως να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία. Από εκεί και μετά ο Αήττητος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισε να πιέζει την εστία του Κουράκη. Ο Μαρουκάκης έχασε μεγάλες ευκαιρίες αλλά ο Γροντής σπατάλησε την μεγαλύτερη όλων όταν το φάουλ που εκτέλεσε κατέληξε στο δοκάρι μετά και την παρέμβαση του Κουράκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο και χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μάχες όπου είχε και ως αποτέλεσμα να γίνουν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες των Κουράκη και Κοκκαλά.

Τελικά, στο 80′ ήρθε ο Σμυρλής για να λυτρώσει τον Ηρόδοτο ανοίγοντας το σκορ μετά την ωραία πάσα του Μασάδο.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio.gr

Συνθέσεις

HΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κουράκης, Προβιδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (76′ Αργκιλέσι), Μάκο (46′ Σμυρλής), Μασάδο, Φουκαράκης (65′ Αμαραντίδης), Κωνσταντινίδης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας (8′ Μουστάκης), Μάγκας, Ηρακλής, Κασνέτση, Κολλαράς (55′ Μανωλάς), Χαντί, Γροντής, Νηκλιτσιώτης, Μαρουκάκης, Σπυρόπουλος (83′ Βασιλείου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected