Κατηγορίες
Super League 1

Ούτε στα Γιάννενα έχασε η Λαμία!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα για 5ο ματς έμεινε χωρίς νίκη, η Λαμία για 6ο παιχνίδι παραμένει αήττητη και είναι αυτή που με το 0-0 στους Ζωσιμάδες… τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος! Αποδοκιμάστηκαν οι γηπεδούχοι στο φινάλε.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον ΠΑΣ με 4-4-2 και ρόμβο στον άξονα. Ο Βελλίδης υπερασπίστηκε την εστία, ο Αποστολόπουλος βρέθηκε δεξιά στην άμυνα, ο Τσικάρσκι αριστερά και ο Τζημόπουλος με τον Μιχαήλ στο κέντρο της. Ο Λίλα αγωνίστηκε μπροστά τους, με τον Σιόντη πιο προωθημένο, τον Βιντάλ δεξιά, τον Ντόλοβατς αριστερά και τους Αθανασιάδη και Μυστακίδη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο των Ηπειρωτών.

Από την πλευρά του ο Μάκης Χάβος «έστειλε» τους παίκτες στο γήπεδο με το καθιερωμένο 4-2-3-1 και τον Σαράνοφ στην εστία, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Βάντερσον αριστερά και τους Αντέτζο και Πλιάτσικα στο κέντρο της άμυνας. Σκόνδρας και Δημούτσος βρέθηκαν στον άξονα, ο Μπερτόλιο μπροστά τους, ο Επστάιν αριστερά, ο Καραμάνος δεξιά και ο Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, σε ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιμένους τους Λαμιώτες, οι οποίοι είδαν το αήττητο σερί να συνεχίζεται για έκτη αγωνιστική, όχι όμως και τους Γιαννιώτες, που έμειναν για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς το «τρίποντο» που θα τους έδινε βαθμολογική ανάσα. Οι αποδοκιμασίες στο φινάλε δείχνουν και τη διάθεση της κερκίδας απέναντι στην ομάδα του Πετράκη.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Σιόντης (70’ Νικολιάς), Μυστακίδης (62’ Ξύδας), Ντόλοβατς, Βιντάλ (26’ Κάστρο), Αθανασιάδης

Λαμία (Χάβος): Σαράνοφ (90’ Μελίσσας), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Επστάιν (77’ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο, Καραμάνος (92’ Ασίγκμπα), Μπαράλες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected