Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αποχωρεί ο Αδαλόγλου από τον Φίλιππο Μελίκης, αναλαμβάνει ο Ντάμτσιος!

Έπειτα από 8 αγώνες πρωταθλήματος και έναν Κυπέλλου και συνολικά 98 ημέρες, ο Άρης Αδαλόγλου αποτελεί παρελθόν για τον Φίλιππο Μελίκης.

Ο 49χρονος προπονητής έδωσε τη δική του “μάχη” στον “ερυθρόλευκο” πάγκο, έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες τόσο στη συγκρότηση του ρόστερ όσο και στον αγωνιστικό τομέα, μιας και ο Φίλιππος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό.

Το έργο του ωστόσο, κρίνεται με βάση τα δεδομένα και για όσους έχουν συνεργαστεί μαζί του, μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Η διοίκηση του Φιλίππου, συναισθανόμενη το βάρος των εξελίξεων και πιστεύοντας πολύ στην ομάδα, επέλεξε να ανεβάσει τον πήχη και να ζητήσει από έναν παλιό γνώριμο (με σημαντικές περγαμηνές τα τελευταία χρόνια) να αναλάβει τα ηνία.

Άλλωστε, σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα πρόσωπο κοινά αποδεκτό, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει.

Για το λόγο αυτό, το όνομα του Γιώργου Ντάμτσιου αποτελεί εκ των πραγμάτων τον “κρίκο της αλυσίδας” που θα μπορέσει να συσπειρώσει τον φίλαθλο κόσμο αλλά και να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για την έναρξη της συνεργασίας της με τον 36χρονο (παρεμπιπτόντως έχει τα γενέθλια του αύριο, 8/11) προπονητή, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο του Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων στη Γ Εθνική αλλά και με την αξιομνημόνευτη παρουσία του στον πάγκο του Φιλίππου, τη σεζόν 2012/2013.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected