Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχώρηση προπονητή και στον Πανηλειακό!

Εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει φέτος στη Γ Εθνική, καθώς ήδη το 1/4 των ομάδων έχουν αλλάξει ή πρόκειται να ανακοινώσουν την πρόσληψη νέου προπονητή!

Επόμενος στη σχετική λίστα ο Πανηλειακός, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα τη λύση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Μαντζούνη, τον 53χρονο προπονητή ο οποίος ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι και μετρά 2 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες στα πέντε παιχνίδια που διετέλεσε στον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Αλέξη Μαντζούνη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, νεότερα για νέο τεχνικό δεν υπάρχουν, ωστόσο η ομάδα του Πύργου προετοιμάζεται κανονικά για το ματς της Κυριακής με τον Πανμοβριακό Ριόλου, τον οποίο υποδέχεται στο Στάδιο Πύργου (ώρα 3.00).

Μέσα πάντως σε ένα κλίμα που έχει ήδη περιγραφεί από τα προηγούμενα ρεπορτάζ και που έχει δημιουργηθεί σε αυτό το βαθμό μετά τα δυο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected