Κατηγορίες
Αθλήματα

Έκτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 25-21 επί του Διομήδη στο Άργος, πέτυχε την 6η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το e-handball, η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε στο 7ο λεπτό να πάρει προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (1-5) με τον Λέμος να πετυχαίνει τα τρία από αυτά. Στη συνέχεια, ο Διομήδης με γκολ του Δάσκαλου και του Τσιγαρίδα έφτασε μια ανάσα (6-7) από τους “ερυθρολεύκους”. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, όμως ο Χερουβείμ αστόχησε στο πέναλτι (συνολικά 3 χαμένα). Ο Ολυμπιακός απέκτησε και πάλι ένα μικρό προβάδισμα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 10-13.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διομήδης με δύο γρήγορα τέρματα έφτασε και πάλι κοντά στο σκορ, όμως ο Ολυμπιακός δείχνοντας ψυχραιμία κρατούσε σταθερά τη διαφορά στα 2-3 γκολ. Η διαφορά στο σκορ έφτασε ακόμη και στα 5 τέρματα (14-19) στο 46ο λεπτό και στα 6 (16-22) στο 52ο. Το τελικό σκορ βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με 25-21.

Με αυτή τη νίκη του ο Ολυμπιακός έφτασε τους 12 πόντους στο πρωτάθλημα (όσους έχει και η ΑΕΚ) και πλέον η πρωτιά θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι την προσεχή Τρίτη.

*φωτ. intime

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected