Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λύτρωση στα…χασομέρια με αυτογκόλ για τη Νάπολι! (vid)

Η Τζένοα προηγήθηκε, η έντονη βροχή δυσκόλευε τους πάντες αλλά οι Παρτενοπέι με γκολ του Ρουίθ και αυτογκόλ του Μπιράσκι έκανε μεγάλη ανατροπή (1-2).

Στο Luigi Ferraris η Νάπολι μπήκε καλά και είχε δοκάρι στο 12′ με τον Ινσίνιε, για να αντιδράσει τέλεια η Τζένοα και να ανοίξει το σκορ στο 20′ με τον Κουαμέ μετά τη σέντρα του Ρόμουλο (1-0).

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το ματς, παρά τη βροχή, είχε καλό ρυθμό και ένταση, με τους Παρτενοπέι να φτάνουν μια ανάσα από την ισοφάριση στο 36′ αλλά ο Ράντου έκανε τεράστια απόκρουση στην κοντινή προβολή του Μίλικ μετά το γύρισμα του Καγιεχόν. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, με τον Κάρλο Αντσελότι να βάζει τους Μέρτενς και Ρουίθ με την έναρξη της επανάληψης.

Αυτοί οι δύο, τελικά, ήταν αυτοί που συνεργάστηκαν για να έρθει και το γκολ της ισοφάρισης στο 61′ και αφού το ματς είχε διακοπεί νωρίτερα για λίγα λεπτά λόγω της ισχυρής βροχής. Ο Αλαν έδωσε στον Βέλγο, αυτός έκανε ωραίο τακουνάκι για τον Ισπανό χαφ και αυτός πλάσαρε με το αριστερό για το 1-1. Οι Ναπολιτάνοι είχαν, πλέον, τον χρόνο με το μέρος τους αλλά όχι και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε πάρα πολύ τους πάντες. Χωρίς, όμως, αυτό να στοιχίσει τελικά στους Παρτενοπέι, αφού στο 86′ η μπάλα πέρασε από όλους μετά την εκτέλεση φάουλ του Μάριο Ρουί και ο Μπιράσκι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-2).

Και με μια σημαντική και πολύ δύσκολη, με αυτές τις καιρικές συνθήκες, ανατροπή να έχει ολοκληρωθεί, η Νάπολι πήγε στο -3 από τη Γιουβέντους, η οποία το βράδυ της Κυριακής φιλοξενείται από τη Μίλαν.

Συνθέσεις

Τζένοα (Ιβάν Τζούριτς): Ράντου, Μπιράσκι, Ρομέρο, Κρίσιτο, Βελόζο, Ρόμουλο (90′ Πάντεφ), Χίλεμαρκ (78′ Ματσιτέλι), Μπέσα, Λάζοβιτς (58′ Ομεόνγκα), Πιόντεκ, Κουαμέ.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Χισάι (81′ Μαλκί), Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Ρουί, Καγιεχόν, Αλαν, Χάμσικ, Ζιελίνσκι (45′ Ρουίθ), Μίλικ (45′ Μέρτενς), Ινσίνιε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected