Super League 1

Νίκη για ΠΑΟΚ με τεράστιο άγχος!

Έστω και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ είπε «ευχαριστώ»… στο δώρο από το Ολυμπιακό Στάδιο και με το 2-1 επί του Παναιτωλικού, παραμένει στην κορυφή ανοίγοντας κι άλλο την… ψαλίδα από την ΑΕΚ κι αναμένει το ντέρμπι του Φαλήρου!

Αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ το πήρε, με άγχος μεν, αλλά το πήρε δε… Μπροστά σε περίπου 18.000 θεατές οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στις νίκες, αν και για πάνω από μια ώρα δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα του Παναιτωλικού.

Τη λύση τη βρήκε πάλι με τον Πρίγιοβιτς (έστω κι αν το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Μαρινάκη) και τον Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος στα σχεδόν 40 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας και χειροκροτήθηκε από την Τούμπα για το πρώτο γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα, που αυτή τη φορά μέτρησε…

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε με αρκετό άγχος την ένατη νίκη του σε δέκα παιχνίδια, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το στραπάτσο και είδε να φεύγει από την ΑΕΚ 9 ολόκληρους βαθμούς στο 1/3 του πρωταθλήματος. Αυτά είναι που κρατάει από το 2-1 επί του Παναιτωλικού.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου (84’ Χατσερίντι), Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάχοφ (72’ Μαουρίσιο), Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (57’ Άκπομ), Πρίγιοβιτς.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Αργκους (85’ Λιάβας), Τσοκάνης, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (74’ Ρότσα), Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Καμαρά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected