Κατηγορίες
Γενικά

Μεγάλη εμφάνιση της Ρεάλ! (vid)

Η Ρεάλ ήταν εντυπωσιακή στο Μπαλαΐδος, διέλυσε με 4-2 τη Θέλτα στο πιο δύσκολο τεστ του Σολάρι στον πάγκο της και βρέθηκε στο -4 από την κορυφή!

Αλλος αέρας στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σολάρι στον πάγκο της, καθώς η Βασίλισσα μετρά πλέον τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι Μαδριλένοι είχαν ουσία, επέβαλλαν το ρυθμό τους κι επικράτησαν εύκολα της Θέλτα στο Μπαλαΐδος με 4-2. Μάλιστα, ο Σολάρι έγινε ο πρώτος τεχνικός των Μαδριλένων από τον Πελεγκρίνι (7 νίκες) που κερδίζει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και στο 23ο λεπτό από πάσα του Μόντριτς ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ! Στο 56′ πήρε αέρα δυο τερμάτων. Ο Μπενζεμά έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, αλλά και στο πρόσωπο του Καμπράλ καταλήγοντας έτσι στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα η Θέλτα μπήκε στο ματς, με τον Μάγιο να μειώνει σε 2-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά την ουσία την είχε η Ρεάλ. Στο 83′ ο Οντριοθόλα κέρδισε πέναλτι και ο Ράμος με εκτέλεση αλα Πανένκα πέτυχε το 3-1 και σφράγισε τη νίκη. Στις καθυστερήσεις ο Σεμπάγιος με σουτάρα σημείωσε το 4-1. Η Θέλτα μείωσε στην τελευταία φάση με τον Μέντες.

Συνθέσεις

Θέλτα (Μοχάμεντ): Αλβάρες, Ρονκάλια, Καμπράλ, Μάγιο, Χουνκα, Γιοκουσλού, Μπουφάλ (63΄Χιουλσάγκερ), Μέντες, Μπελτράν (63′ Μορ), Ασπας, Γκόμες

Ρεάλ (Σολάρι): Κουρτουά, Ράμος, Νάτσο (71′ Ασένσιο), Οντριοθόλα, Ρεγκιλόν (45′ Σάντσες), Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο (19′ Σεμπάγιος), Βάθκεθ, Μπενζεμά, Μπέιλ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected