Κατηγορίες
Super League 1

Τόλης Τερζής : “Ήθελα να βάλω και γω ένα λιθαράκι”

Ο Απόστολος Τερζής χαρακτήρισε επαγγελματίες του παίκτες του καθώς επίσης και ότι ήθελε κι αυτός να βάλει ένα λιθαράκι για την ανατραπεί η αρνητική κατάσταση.

«Στα τελευταία παιχνίδια ο Απόλλων έχει παρουσιάσει πολύ βελτιωμένο πρόσωπο με τον κ. Μαντζουράκη. Αναφέρομαι στον αγώνα του με τον Ολυμπιακό αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα με την ισοπαλία μέσα στον ΟΦΗ. Για μας ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια. Το τελευταίο διάστημα είχαμε προβλήματα μετά τα τέσσερα άτυχα αποτελέσματα, δουλέψαμε καλά αυτή την εβδομάδα, είχαμε συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη και κυρίως ανατρέψουμε άσχημη κατάσταση. Μπράβο στα παιδιά για την ψυχή και το πάθος. Ελπίζουμε με έλευση νέου προπονητή να αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας και να πάμε καλύτερα», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το νεκρό πεντάλεπτο του Άρη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είπε… «κάναμε 2-3 συνεχόμενα λάθη τα οποία δεν προλάβαμε να ανακόψουμε τον ρυθμό του Απόλλωνα ο οποίος μετά το 35’ άρχισε να βρίσκει ρυθμό. Συνέπεια αυτών ήταν το γκολ που δεχθήκαμε».

Για το κατά πόσο δύσκολο ήταν γι’ αυτόν η ανάληψη της ευθύνης κατεύθυνσης της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. «Με τα παιδιά γνωριζόμαστε εδώ και τέσσερις μήνες. Δεν ήταν κάτι καινούργιο. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι όλη την εβδομάδα τα παιδιά λειτούργησαν επαγγελματικά, δουλέψαμε καλά, είδαμε τον Απόλλωνα εγώ κυρίως κάναμε ανάλυση βάσει των αδυναμιών του και χτίζοντας το παιχνίδι πάνω σ’ αυτές. Άλλα μας βγήκαν άλλα όχι. Δεν παίζουμε μόνο εμείς μπάλα αλλά και ο αντίπαλος. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, έδειξαν ότι έχουν προσωπικότητα», είπε και συμπλήρωσε:

«Η ικανοποίηση είναι μεγάλη γιατί ξέρω που βρίσκομαι αλλά και πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη. Ήθελα κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι για να αντιστραφεί η αρνητική κατάσταση. Όπως προανέφερα, με τα παιδιά συναναστρέφομαι καθημερινά, με βοήθησαν πολύ όπως επίσης και οι συνεργάτες μου», είπε.

απόδοση : gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected