Football League

“Άλωσε” την Κέρκυρα ο Καραϊσκάκης!

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Καραϊσκάκης στην έδρα της Κέρκυρας.

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, όπως ήταν αναμενόμενο λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών, ο Καραϊσκάκης έψαξε και πήρε τους πρώτους του βαθμούς κόντρα στην ποιοτική ομάδα της Κέρκυρας, την οποία και είχε αντιμετωπίσει και σε φιλικό προετοιμασίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο προσπαθώντας με κάποιες στημένες μπάλες να δημιουργήσουν καταστάσεις και τα κατάφεραν στο 22ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τουράμ πήρε δυνατή κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.

Τρία λεπτά αργότερα, η Κέρκυρα απείλησε εκ νέου με δυνατό σουτ του Κούρου που έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν μια σχετικά στείρα υπεροχή, με αρκετές στημένες φάσεις, χωρίς όμως να κάνουν άλλη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος, εκτός από μια πάσα του Τουράμ προς το Λινάρδο που βρισκόταν σε καλή θέση, λίγο πριν την ανάπαυλα, που τελικά έφυγε άουτ.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Σπανός) : Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Κούρος Βέρτζος, Ιωάννου, Μότα (46′ Γεωργακόπουλος), Λινάρδος, Σιατραβάνης, Τουράμ, Ζορμπάς, Κόντος

Καραϊσκάκης (Παπαματθαιάκης) : Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου (90’+ Καψάλης), Χρούσιελ, Καπίας, Παντίδος, Μασούρας, Χούσος, Άλεξιτς (90’+ Παπαδόπουλος), Ψιάνος, Κάκκο (69′ Λίτσκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected