Κατηγορίες
Football League

Πρώτη απώλεια για τον Απόλλωνα

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια είχε σήμερα (18/11) ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Σπάρτη στη Φιλιππούπολη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και σε κακό αγωνιστικό χώρο, ελέω της βροχής, Απόλλων Λάρισας και Σπάρτη προσπάθησαν όσο μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους λιγοστούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της λαρισινής ομάδας.

Ο Απόλλωνας δεν ήταν κακός, αλλά δεν είχε τη φρεσκάδα που είχε σε άλλα παιχνίδια, βέβαια επειδή μιλάμε για τεχνική ομάδα, δεν βοήθησε και το γήπεδο στο να μπορέσει η λαρισινή ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ η Σπάρτη πέτυχε το σκοπό της που ήταν να πάρει αποτέλεσμα στη Λάρισα.

Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, τρία συνολικά πέναλτι δόθηκαν, με τον Μαρκολίνο από πλευράς Απόλλωνα και τον Στογιάνοβιτς από πλευράς Σπάρτης, αμφότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βλάχου.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης (74′ Λίταινας), Λούκας Ράμος (70′ Αγιώτης), Μαρκολίνο (79′ Καμπέρης), Πολέτο, Λουκάο.

Σπάρτη (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος (75′ Ρούμπος), Κωνσταντινόπουλος (64′ Καλούσης), Μαντζίρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected