Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική,. 4ος όμιλος] ΓΣ Αλμυρού – Θησέας Αγριάς 1-1

Ισόπαλο έληξε το μαγνησιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Γ.Σ. Αλμυρού και Θησέα με σκορ 1-1 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», που έγινε κανονικά σήμερα Δευτέρα μετά την αναβολή του ματς την Κυριακή λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε χάρη σε τέρματα του Τζοβάρα στην εκπνοή του πρώτου μέρους και του Οικονόμου με πέναλτι στην αρχή του δεύτερου.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού έμεινε στην 4η θέση, έχοντας πλέον 16 βαθμούς, ενώ ο Θησέας, που είχε την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 10 και προωθήθηκε στην 6η θέση, την οποία μοιράζεται με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, τον οποίον νίκησε στο Βελεστίνο, και με τη Στυλίδα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν σε διάταξη 4-5-1 με τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά ήταν οι Καρράς, Στουρνάρας, Παπακώστας, Μπαρούτας. Ρόλο αμυντικών μέσων είχαν οι Βανγκέλι και Δημηνάς, επιτελικός ήταν ο Τσιώλης, στα άκρα τοποθετήθηκαν οι Τσελεπής και Χατζής και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζοβάρας.

Ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε για τους φιλοξενούμενους σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Γιαπουπλάρι, Μπόρα και Βαν ντε Γουΐχε, ενώ πλάγιοι μπακ-χαφ ήταν οι Δημητριάδης στ’ αριστερά και Καψιώτης στα δεξιά. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Οικονόμου και Κοτζαθανάσης, εξτρέμ οι Πέτσης αριστερά και Αγιασιώτης στα δεξιά και φορ ο Φραγκογιάννης σε ένα 3-6-1.

Ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να ήταν καλύτερος σε σχέση με την Κυριακή, που το ματς αναβλήθηκε, ωστόσο και πάλι σε κάποια σημεία η μπάλα κολλούσε. Ο Φραγκογιάννης από τη μεριά του Θησέα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο μοιραίος παίκτης, αφού δεν μπόρεσε να τελειώσει επιτυχώς τις φάσεις που βρέθηκε σε θέση βολής, με πιο ενδεικτική αυτή του ένατου λεπτού, όταν νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Σταυράκη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο magnesianews.gr

Συνθέσεις

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Τσιώλης (82’ Γκίκας), Τσελεπής (63’ Κοντοβάς), Χατζής (72’ Τιμπλαλέξης), Τζοβάρας

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Καψιώτης, Βαν ντε Γουΐχε, Γιαουπλάρι (46’ Τσιουρής), Μπόρας, Δημητριάδης, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Αγιασιώτης (74’ Γαλανόπουλος), Πέτσης (87’ Σφάκας), Φραγκογιάννης (64’ Παπαϊωάννου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected