Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρόκριση για τον Αλμωπό στο Κύπελλο Πέλλας

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Σωσάνδρας, όπου ο Αλμωπός υποδέχθηκε τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Όπως αναφέρει το Pellasports, το τελικό 0-ο να δίνει την πρόκριση στην ομάδα της Αριδαίας, με τις εντυπώσεις όμως να κερδίζει η ομάδα των Γιαννιτσών.

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος καθώς το σκορ ήταν ρευστό, οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα, είχαν μια φλύαρη υπεροχή αλλά χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες πλην του πέναλτι στο 66′ το οποίο εκτέλεσε ο Κώστας Κυριακίδης σημαδεύοντας το δοκάρι, κάτι που ευτυχώς για την ομάδα του δεν κόστισε την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη που κι αυτοί είχαν σημαντικές ελλείψεις έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι, αφού έχασαν την πρόκριση στις λεπτομέρειες, ωστόσο ήταν πολύ ικανοποιητική η εμφάνιση τους και έδειξαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και Θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι από εδώ και στο εξής για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος ΤUριακίδης): Καραγιαωίδης, Ασλαμπάλοyλου, Κυριακίδης, Μούλας, Ελευθεριάδης Λ., Νικολίτσας, Κάρτζιος, Ιωάννου, Πολύζος, Προύντσης, Στογιαννίδης.

Εθνικός Γιαννιτσών (Φώτης Μητσάκης): Στόιτσης, Βασιλειάδης, Γρηγοριάδης, Ροΐδης, Ζαφειρίου Δ., Γκογκουλούδης, Ελευθεριάδης, Ζαμίδης, Τσάλμας, Λούτσης, Σωτηριάδης (70′ Ζαφειρίου Ε.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected