Κατηγορίες
Football League

Πρώτο τρίποντο με Ρίσκι!

Ο Ρίσκι στο πρώτο του ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα έδωσε αυτό που έλειπε από τα προηγούμενα ματς (γκολ) στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, οδηγώντας, με συμπαραστάτη τον Σιμόν, την ομάδα του στην πρώτη νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο (2-0).

Αμφότεροι είχαν από ένα γκολ και μια ασίστ, με τον Φινλανδό να “συστήνεται” στον κόσμο των Χανίων στο 33′ και να “σερβίρει” στον Σιμόν το 2-0 στο 67′.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτοί, αφού όλη η ομάδα έβγαλε ψυχή και πάθος από το 1ο λεπτό και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλό της, με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία του Σμυρλή στο 39′.

Στο 55′ μετά από σύγκρουση στον αέρα με τον Γκίνη ο Μασάδο βρέθηκε στο έδαφος, άπαντες “πάγωσαν”, αλλά στη συνέχεια επανέκτησε τις αισθήσεις του και θέλησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι δείχνοντας σε κατάσταση “αμόκ”! Τελικά μετά από διακοπή 7-8 λεπτών το παιχνίδι συνεχίστηκε και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι φάσεις του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος (46′ λ. τρ. Καραγεώργης), Γκίνη, Τεγούσης, Καραγιάννης, Σάλιακας, Σιμόν (76′ λ. τρ. Αρναρέλλης), Ρίσκι (69′ Αποστολόπουλος).

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Μπάμπης (88′ Φουκαράκης), Κασαπάκης (63′ Κοντογιάννης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μασάδο (61′ λ. τρ. Κωνσταντινίδης), Μάκο, Σμυρλής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected