Κατηγορίες
Football League

Απίστευτο σκηνικό στη Football League! Τραυματίας αντικατέστησε…τραυματία! (photo)

Ένα από τα πιο παράξενα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μπορεί κανείς να δει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του Κώστα Τσομάκου για το athleticlarissa.gr, από το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Αήττητο Σπάτων.

Όπως αναφέρει το soccerbase, την Κυριακή, στο 58ο λεπτό του αγώνα ο Μαρσέλο Τροϊζι αποφασίζει να αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Κοντοέ, που έχει τραυματιστεί και παίζει με δεμένο κεφάλι.

Δίνει εντολή στον 19χρονο Γιώργο Αγιώτη να ετοιμαστεί να μπει.

Ο Αγιώτης όμως έχει επίσης δεμένο κεφάλι, καθώς μόλις τρεις μέρες πριν είχε ατύχημα, που σχετιζόταν με τον Κοντοέ! Ήταν την περασμένη Τετάρτη, όταν ο Κοντοές ισοφάρισε στο Καυτανζόγλειο σε 3-3 στο 58′ (!), σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του. Με τους πανηγυρισμούς στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, ο Γιώργος Αγιώτης, που ήταν μεταξύ των αναπληρωματικών της ομάδας, χτύπησε σε μια σιδερένια προεξοχή του πάγκου το κεφάλι του.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί και να διακομιστεί για πρώτες βοήθειες. Ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα που έγινε τρεις μέρες μετά.

Έτσι όταν κλήθηκε να μπει στο γήπεδο την Κυριακή, είχε ακόμα τα… παράσημα της Κυριακής. Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στη φωτογραφία και δεν ξέρουμε αν έχει ξανασυμβεί ποτέ!
Τόσο ο παίκτης που βγαίνει, όσο και αυτός που μπαίνει στη θέση του να έχει μπαταρισμένο κεφάλι!

δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο :

Αλλαγή Κοντοέ με Αγιώτη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected