Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ιδού δύο από τους…λόγους της πορείας του ΠΑΟ Παλατίτσια!

Δεν είναι συχνό φαινόμενο σε μια ομάδα να αγωνίζονται τρία αδέλφια και μάλιστα να είναι από τους κύριους μοχλούς της επιτυχίας της!

Πρόσφατα, αναδείχτηκε η περίπτωση της Νίκης Τραγανού, περσινής πρωταθλήτριας στην Ηλεία που αγωνίζεται φέτος στη Γ Εθνική και στο ρόστερ υπάρχουν πέντε(!) αδέλφια και μάλιστα πρόεδρος είναι ο έκτος, ο μεγαλύτερος!

Κάτι παρόμοιο αλλά σε μικρότερη έκταση, είναι αυτό που συμβαίνει φέτος στον ΠΑΟ Παλατίτσια, που μετά από 8 αγωνιστικές φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Β ΕΠΣ Ημαθίας και ενώ το καλοκαίρι το πιο πιθανό ήταν να αποσυρθεί από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα!

Ο Θοδωρής Δημούλτσης (αριστερά στη φωτογραφία), ο Κωστής (δεξιά) και ο Παναγιώτης συνθέτουν ένα τρίδυμο “φωτιά” για τα δεδομένα της κατηγορίας και αυτό αποτυπώνεται από τα στατιστικά που διατηρεί τα τελευταία χρόνια το sportsup.gr,

Ειδικά για τον Κωστή, οι συμμετοχές του στην “πράσινη” 11άδα δημιουργούν αίσθηση καθώς (με εξαίρεση το μεγάλο διάστημα που έμεινε εκτός πέρσι λόγω τιμωρίας) δεν χάνει λεπτό και σπάνια γίνεται αλλαγή ενώ όσον αφορά τον Θοδωρή, το πρότερος βίος του τα λέει όλα καθώς ξεπερνά ετησίως τα 10 γκολ μέσο όρο.

Ο “μικρός” Παναγιώτης κάνει όλη τη…χαμαλοδουλειά στον αγωνιστικό χώρο και μπορεί να σου κάνει τη ζημιά λόγω της ταχύτητας αλλά και του δυνατού σουτ που διαθέτει.

Το σίγουρο είναι πως ο Σάκης Καμπάς (που έπεσε στα…βαθιά φέτος αλλά φαίνεται πως μπορεί να κάνει καριέρα προπονητή όπως πράττει ακόμη ως ποδοσφαιριστής) είναι απόλυτα τυχερός με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, αν και όλοι μαζί (οι διαθέσιμοι στον ΠΑΟ) δεν ξεπερνούν τους 15!

Να είστε καλά αφοί Δημούλτση, να έχετε την υγεία σας και να συνεχίζεται να υπηρετείτε το ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected