Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτικες τριπλέτες σε Γιαννιτσά και Γρεβενά. Όλοι οι ορισμοί της 10ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν σήμερα (28/11) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 10ης και 9ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται την Κυριακή 2/12.

Οι Χρήστος Παυλίδης, Θανάσης Παπαδάκης και Κώστας Πίτος από την Ημαθία θα βρεθούν στα Γιαννιτσά, για να διευθύνουν την αναμέτρηση του 2ου ομίλου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟ Κουφαλίων (Σάββατο 1/12, 15.00), με τέταρτο διαιτητή τον Γιώργος Διαμαντή από την Κοζάνη.

Μία μέρα μετά και στον αγώνα ανάμεσα στα Γρεβενά Αεράτα και τον Τηλυκράτη, η ΚΕΔ επέλεξε τους Δημήτρη Μαλούτα, Στέφανο Παρασίου και Γιώργο Χριστοδούλου από την Ημαθία, με τέταρτο διαιτητή τον Γιάννη Κιρκή από τα Τρίκαλα.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, την αναμέτρηση του Εδεσσαϊκού με τη Νίκη Αγκαθιάς θα διευθύνουν οι Μπουμαρσόπουλος, Παραφέστας και Δεδικούσης από τη Λάρισα και στο Βέροια-ΑΠΕ Λαγκαδά  (συνεχίζει να αναγράφεται ως Ελπίς Σκουτάρεως παρά το γεγονός πως οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ΑΦΜ) θα βρεθούν οι Κουκούλης, Καραγιάννης και Κοτούμπας από την ΕΠΣ Λάρισας.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected