Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΣ Γιαννιτσά – ΠΑΟ Κουφαλίων 1-0

Επιστροφή στις νίκες για τα Γιαννιτσά που κέρδισαν με 1-0 εντός έδρας τον ΠΑΟ Κουφαλίων, σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Την τρίτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν τα Γιαννιτσά, τα οποία έστω και προσωρινά σκαρφάλωσαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Στα του ματς η ομάδα του Τίμου Καβακά ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και στο 30΄ έφτασε κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Ευθυμιάδη αποκρούστηκε από τον Κανδηλάπτη.

Όπως αναφέρει το SDNA, αυτό το οποίο το συγκρότημα της Έδεσσας δεν κατάφερε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο του ματς, το πέτυχε στο 40΄με τέρμα του Ζαρογιάννη, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό για το πρώτο μέρος. Στη επανάληψη τα Γιαννιτσά μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 46΄ έφτασαν κοντά στο να κάνουν το 2-0, το σουτ του Ευθυμιάδη όμως αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στο 63΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Πέλκα με 2η κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 92΄το σουτ όμως του Κοντσίδη αποκρούστηκε από τον Κύρου, με συνέπεια το 1-0 να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του ματς.

Συνθέσεις

ΑΣ Γιαννιτσά (Τίμος Καβακάς): Κύρου, Σέρα, Παντεκίδης, Ζαρογιάννης, Ιορδανίδης, Μουρίκι (90+2′ Αθανασιάδης), Ευθυμιάδης (84′ Χουσεΐνογλου), Πέλκας, Καραγιάννης, Ζούρκος, Παντελίδης

ΠΑΟ Κουφαλίων (Ανέστης Τσιτενίδης): Κανδηλάπτης, Τσεβρέντζης (81′ Παπαοικονόμου), Μαργαρίτης, Λιόντας, Κοντσίδης, Ανδρέου, Υψηλός, Γολιδόπουλος (70′ Κωνσταντινίδης), Αβραμίδης, Γιαννουπλάκης, Μπάλιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected