Κατηγορίες
Super League 1

Ισοφάρισε ο Κωτσόπουλος αλλά δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στη Ριζούπολη, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ατρόμητο, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσίασε πολύ βελτιωμένη εικόνα και στο 26’ ο Τριάδης με σουτ πέτυχε το 1-0. Οι Περιστεριώτες απάντησαν στο 38’ με τον Κωτσόπουλο για το 1-1, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για το γκολ της νίκης.

Το παιχνίδι στη Ριζούπολη ξεκίνησε με μια φλύαρη υπεροχή του Ατρομήτου, αλλά ο Απόλλων δεν κινδύνεψε. Στο 26’ όμως ο Τριάδης μετά από ωραία ενέργεια, επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε λίγο στον Χατζηισαΐα και κατέληξε στα δίχτυα του Μέγιερι για το 1-0.

Στο 29’ ο Λούκιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Μετά το ημίωρο, ο Ατρόμητος αύξησε την πίεσή του και στο 36’ ο Μπρούνο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουάντερσον. Στο 39’ όμως ο Μπρούνο με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά της η μπάλα βρήκε στον Κωτσόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να μην κλείνεται και να ψάχνει το γκολ της νίκης. Από την άλλη ο Ατρόμητος αγωνιζόταν με δύο επιθετικούς, σε μια προσπάθεια να φτάσει στο δεύτερο τέρμα. Ο ρυθμός ήταν καλός, με τον Απόλλωνα να απειλεί με τους Ακόστα, Τριάδη, ενώ ο Ατρόμητος δεν έβρισκε εύκολα χώρους να απειλήσει. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με τον Απόλλωνα να μην καταφέρνει να πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Τζανετόπουλος (54’ Ναδάλες), Λούκιτς, Κοντοές, Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι (90’ Βαφέας), Τριάδης (73’ Ντεφεντερίκο), Ελ Χελβέ.

Ατρομήτος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης (46’ Μανούσος), Μάντσον (73’ Βασιλακάκης), Σάκιτς, Ούμπιντες, Μπρούνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος (64’ Μούγιακιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected