Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Μεγάλη εμφάνιση της Δόξας Μανδάλου, πέρασε σαν…σίφουνας από τους Σαρακηνούς! (photos+vid)

Η Δόξα Μανδάλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Α1 στην Πέλλα!

Σε ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Σαρακηνών, η ομάδα του Νίκο Αντωνά επικράτησε με 4-1 και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν καλό και στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους σκοράροντας νωρίς κάτι που τους έδωσε αυτοπεποίθηση παρότι στην συνέχεια κύλησε με υπεροχή των γηπεδούχων που ήταν καλύτεροι και πίεσαν έντονα για την ισοφάριση κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους γηπεδούχους να έχουν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους ωστόσο οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν ψυχωμένα ήταν φωτιά και λαύρα στις αντεπιθέσεις τους και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των γηπεδούχων αλλά και τα όποια κενά άφηναν στην προσπάθεια τους να πιέσουν επιθετικά, έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη που ψαλίδισαν την διαφορά από την κορυφή.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Pellasports

Συνθέσεις

Θύελλα Σαρακηνών (Γ. Τσαμαρδός): Γιαβάσης, Θωμάς Γ. (82′ Αταλασίδης), Γεωργίου, Παπαηλία, Τσόρμπας Ε., Ευφραιμίδης, Παπαδόπουλος, Γιαουτζής, Γκέσιος, Τσόρμπας Β., Μποζίνης (80′ Νάνος).

Δόξα Μανδάλου (Ν. Αντωνάς): Μπόικος, Τσελεπής, Μαυρομάτης, Σαββίδης (45′ Τουρατζίδης), Τζούρτζος, Ιωαννίδης (86′ Τσουλχάι), Αποστολούδας, Τόπκας (46′ λ.τ. Κουτρούμπαλος), Μπουρνάζης, Τσιλογλανίδης (65′ Καραδήμας), Αναστασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected