Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ντέρμπι στην Ημαθία την Τετάρτη! Δείτε τους διαιτητές του αγώνα στο Ροδοχώρι

Σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (5/12) στην Ημαθία.

Το εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κεντρίζει τα ποδοσφαιρικά βλέμματα και λογικό είναι να παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για δύο από τις διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου.

Μετά τη “γκέλα” του ΦΑΣ Νάουσα στο Παλαιοχώρι, οι “κιτρινομπλέ” θέλουν το τρίποντο για να ανέβουν στην κορυφή και στην προσπάθεια τους αυτή ο Δημήτρης Κοτζάμπασης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Καρυπίδη, Ρίσσου και Σακελλάρη.

Από την άλλη πλευρά, αρκετά είναι τα ζητήματα που έχει να επιλύσει ο Σάκης Παγγούρας. Ο Γιώργος Μπουκλάς (πολύ άτυχος ο έμπειρος στόπερ) έχει κάταγμα στο χέρι και θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα, ενώ διάστρεμμα υπέστη ο Κώστας Πιπιλιάρης και θα μείνει εκτός υποχρεώσεων για μερικές μέρες.

Αμφίβολοι είναι οι Νίκος Κίτσας, Φωτιάδης και Αραμπατζής, τιμωρημένος ο Χαρισούδης ενώ ο Βουλγαρόπουλος θα απουσιάζει λόγω σχολικής εκδρομής.

Διαιτητικό τρίο ορίστηκαν οι κ.κ. Παρασίου, Χαλατζιούκας και Χρυσάνης, με ώρα έναρξης στις 15.00

δείτε ΕΔΩ βαθμολογίες και σκόρερς

Για μια ακόμη χρονιά τo pregame είναι μία προσφορά :

Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected