Κατηγορίες
Super League 1

Με λυτρωτή τον Φερνάντεθ για το 3×3 με Παράσχο!

Με τον Παράσχο στον πάγκο του και τον Μαρκ Φερνάντεθ να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, ο Αστέρας νίκησε και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και έφτασε στους 15 βαθμούς.

Η ομάδα της Τρίπολης ξύπνησε στο δεύτερο μέρος, είδε τον Μαρκ Φερνάντεθ να σκοράρει στο 90′ και έτσι με τον Παράσχο πανηγυρίζει την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Στην μπάλα δεν βγάζεις άκρη με τους αριθμούς, ενώ φυσικά και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Π.χ. οι τελικές στο πρώτο ημίχρονο ήταν 5-4 υπέρ του Αστέρα, αλλά ο ΠΑΣ είχε 4 «καθαρές» ευκαιρίες και οι γηπεδούχοι σουτ που πέρασαν πολύ άουτ. Από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που έκαναν, «ίσχυσε» ο… νόμος του ποδοσφαίρου που αναφέρει πως όποιος «χάνει» γκολ το δέχεται. Πάντως μετά το 60′ οι γηπεδούχοι ήταν και καλύτεροι.

Σούπερ εμφάνιση από τον Παπαδόπουλο, που σε τρεις κλασικές ευκαιρίες του ΠΑΣ είχε ισάριθμες σωτήριες επεμβάσεις.

Οι Αρκάδες πλέον είναι στους 15 βαθμούς και βρίσκονται στο -4 από την 5άδα.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports

Συνθέσεις

Αστέρας (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60′ Φερνάντεςζ), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90’+2′ Μπελόκ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63′ Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξυδάς (88′ Μυστακίδης), Σιόντης (83′ Σκόνδρας), Αθανασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected