Football League

Προσέχει για να…έχει ο Απόλλων Λάρισας!

Με τον καλύτερο τρόπο ανταμείφτηκε ο Μαρσέλο Τροΐζι για την φετινή του παρουσία στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ την ίδια ώρα, επέκτεινε τη διάρκεια του συμβολαίου του και ο Μαρκολίνο!

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, οι Λαρισαίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League, μετά τη διεξαγωγή 7 αγωνιστικών, και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο κόουτς.

Έτσι, την Παρασκευή (7/12) o 42χρονος κόουτς έβαλε την υπογραφή σε νέο συμβόλαιο που τον κρατά στη Φιλιππούπολη μέχρι το 2020. Ομολογουμένως μία σωστή κίνηση που δείχνει ομάδα σοβαρή, οργανωμένη και με στόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει από τώρα την ανανέωση της συνεργασίας της, μέχρι τον Ιούνιο του 2020 με τον προπονητή κ. Μαρσέλο Τροϊζι.

Η άψογη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και την διοίκηση του συλλόγου, καθώς και η εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του κ. Τροϊζι, από τον οποίο περιμένουμε όλοι μας, πολλά περισσότερα στην συνέχεια.

Ο κ. Τροϊζι είναι έτοιμος να συνεχίσει πλέον απερίσπαστος τον σχεδιασμό της ομάδας μας, δουλεύοντας την, σε ιδιαίτερα υψηλά βαθμολογικά επίπεδα, ενόψει της νέας χρονιάς με τους στόχους, να παραμένουν υψηλοί, κάτι που το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία του Απόλλωνα.

Νέο συμβόλαιο για τον Νέτο Μαρκολίνο!

Κάτοικος Φιλιππούπολης τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα είναι ο Νέτο Μαρκολίνο. Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (7/12) την επέκταση της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, επιβραβεύοντάς τον έτσι για τις έως τώρα τρομερές του εμφανίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Νέτο Μαρκολίνο, μέχρι το 2020.

Ο Μαρκολίνο ήρθε στην ομάδα μας, το καλοκαίρι του 2018 και από την πρώτη στιγμή έδειξε τα πλούσια ποδοσφαιρικά στοιχεία και το ταπεραμέντο που διαθέτει και έκτοτε αποτελεί βασικό “γρανάζι” της “κυανόλευκης μηχανής”.

Με περίσσιο πάθος, μπόλικη ενέργεια και φαντασία στον τρόπο παιχνιδιού του, αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα.

Είναι χαρά μας, που τον έχουμε κοντά μας και ευχόμαστε στον Μαρκολίνο και άλλες επιτυχίες με το σήμα του Απόλλωνα στο στήθος. Ο Μαρκολίνο υπέγραψε το νέο του, συμβόλαιο παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά στα γραφεία της ομάδος στο γήπεδο Φιλιππούπολης το απόβραδο της Παρασκευής (07/12)».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected