Κατηγορίες
Football League

Αποφασίστηκε το “διαζύγιο”

Οριστική η απόφαση της διοίκησης του ΑΟΧ/Κισσαμικού για ένα “ηλεκτροσόκ” στην ομάδα, αφού ανακοινώθηκε το “διαζύγιο” με τον Γιώργο Πετράκη.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, έπειτα από λίγες ώρες από τη νέα ήττα-σοκ από τον Αιγινιακό οι δύο πλευρές συζήτησαν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, μήπως αντιστραφεί η κατάσταση το επόμενο διάστημα.

Η διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού εμπιστεύτηκε τον νεαρό προπονητή την περασμένη σεζόν, με την ομάδα έχοντας το νεανικότερο ρόστερ να “βγάζει μάτια” στη Football League.

Οι προσδοκίες μεγάλωσαν αλλά τη φετινή σεζόν δε “βγήκε” επί… χόρτου η δουλειά που γινόταν στις προπονήσεις. Η ομάδα αδικούταν σε προηγούμενα παιχνίδια από τα αποτελέσματα που έφερνε με βάση την εικόνα της, αλλά απέναντι στον Αιγινιακό υπήρξε… κατάρρευση, με μια εμφάνιση που μεγάλωσε τον προβληματισμό που υπήρχε για τα αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετράκη.

Τον ευχαριστούμε θερμά για ό,τι πρόσφερε στην ομάδα μας τον ενάμιση χρόνο της παρουσίας του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του πορείας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected