Γ Εθνική / Τοπικά

Επέλεξε Νίκο Μαρωνίτη για τον πάγκο

Ο Νίκος Μαρωνίτης είναι ο νέος προπονητής του Φωκικού.

Ο 42χρονος (11/04/1976) τεχνικός, με καταγωγή από τη Νίκαια, εργάστηκε τελευταία φορά στον Ιωνικό και συγκεκριμένα τη σεζόν 2017/2018 ενώ έχει διατελέσει επίσης σε αρκετές ομάδες της Αττικής μεταξύ αυτών στον Ολυμπιακό Κερατσινίου.

Αναλυτικά :

“Ο Φωκικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μαρωνίτη. Ο μέχρι τώρα προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Κόκκινος παραμένει στο τεχνικό τιμ και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή και παράλληλα Τεχνικός Διευθυντής του Φωκικού.

Ο Νίκος Μαρωνίτης είναι 42 χρόνων και Νικαιώτης. Έχει διατελέσει προπονητής του Ιωνικού (Football League & Football League 2), Ενωσιακός προπονητής στις εθνικές ομάδες και σε πολλές ακόμη ομάδες της Αττικής”.

Στην πρώτη του δήλωση ο Νίκος Μαρωνίτης επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα και υπόσχομαι μέσα από τη σκληρή δουλειά να επιτύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή της ομάδας στη Γ’ ΕθνικΉ και το πλασάρισμα όσο ψηλότερα μπορούμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected