Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν κατάφερε να “σπάσει το ρόδι” η ΑΕΚ στο Ντα Λουζ

Δεν πήγε… τίποτα καλά για την ΑΕΚ στο φετινό Champions League και ακόμα και στο τελευταίο ματς των ομίλων όπου έκανε καλή εμφάνιση, ηττήθηκε 1-0 από τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα και αποχαιρέτησε την Ευρώπη χωρίς βαθμό…

Όπως αναφέρει το onsports, η Μπενφίκα μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς και πήρε το «πάνω χέρι» στο ματς δημιουργώντας φάσεις προκειμένου να βρει τον τρόπο να ανοίξει το σκορ.

Οι Πορτογάλοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 44ο λεπτό του ματς αλλά ο Σεφέροβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπάρκα στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 53΄και πάλι ο Ελβετός επιθετικός έκανε μπαλιά “καρφί” στη καρδιά της περιοχής της ΑΕΚ, αλλά ευτυχώς για την Ένωση δεν υπήρχε παίκτης να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και στο 63΄λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ αλλά η κεφαλιά του Τσόσιτς πέρασε λίγα μέτρα εκτός από την εστία του Βλαχοδήμου.

Οι Πορτογάλοι απάντησαν στο 64΄αρχικά με το σουτ του Σεφέροβιτς να το αποκρούει ο Μπάρκας, ενώ στο 71ο λεπτό πάλι ο Ελβετός έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ. Στο μεταξύ η ΑΕΚ στο 87ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Γαλανόπουλος που κράτησε παρατεταμένα τον Ζέντσον. Βέβαια στο ξεκίνημα της φάσης οι Πορτογάλοι είχαν κάνει φάουλ στον Μάνταλο που δεν το είχαν δώσει.

Ο Γκριμάλντο στο 88ο λεπτό εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα. Μάλιστα ο Σεφέροβιτς θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε και αυτό στο δοκάρι. Στα εναπομείναντα λεπτά η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και γνώρισε μια ακόμα ήττα στη διοργάνωση.

Συνθέσεις

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Γκριμάλδο, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Σεμέδο, Πίτσι (59′ Σέρβι), Γκέντσον, Ζοάο Φέλιξ (77′ Καστίγιο), Ράφα Σίλβα (35′ Ζίφκοβιτς), Σεφέροβιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τσόσιτς, Μοράν (77′ Γκάλο), Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (61′ Γιαννιώτας), Μπογέ (68′ Μάνταλος), Πόνσε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected