Football League

Πέρασε και από το Ηράκλειο ο Βόλος! (βαθμολογία)

Εύκολο απόγευμα για τον ΝΠΣ Βόλος που πέρασε με 0-2 από το Ηράκλειο κόντρα στον Ηρόδοτο. Οι κυανέρυθροι εκτός των δύο τερμάτων είχαν και τέσσερα δοκάρια. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μάντζης (25′) και Ηλιόπουλος (44′)

Όπως αναφέρει το goalpost.gr, με τη νίκη του αυτή το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Απόλλωνα, έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Καλύτερα μπήκε ο ΝΠΣ Βόλος στην αναμέτρηση, ο οποίος είχε δοκάρι στο 7ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κότο. Στο 15′ ο Μάντζης σούταρε άουτ, ενώ στο 20′ είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Καμπαγέρο. Ο Ηρόδοτος προσπαθούσε δίχως επιτυχία στα πρώτα λεπτά, να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, χωρίς επιτυχία. Τελικά η υπεροχή των Θεσσαλών καρποφόρησε στο 25′, με τον Μάντζη να γράφει το 1-0 με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο μέρος, στο οποίο κυριάρχησαν απόλυτα, με δεύτερο γκολ. Στο 44′ ο Ηλιόπουλος με διπλή προσπάθεια και αφού η μπάλα αρχικά βρήκε το δοκάρι, έγραψε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο ίδιο τέμπο κύλησαν και τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, με τον Βόλο να μπαίνει εκ νέου καλύτερα και τον Ηρόδοτο να ψάχνει να βρει τα πατήματά του. Στο 61′ ο Μάντζης λίγο έλειψε να κάνει το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά αστόχησε, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κασμερίδη. Στο 90+2′ ο Μάντζης είχε κι άλλο δοκάρι, με το 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων να είναι τελικά το αποτέλεσμα στην Κρήτη.

Συνθέσεις

Ηρόδοτος (Φουτσίνι): Κασμεριδης, Μπάμπης, Προβιδάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (59′ Φουκαράκης), Αργκιλέσι (65′ Κοντογιάννης), Αυγενικού, Μασάδο, Φραγκουλάκης, Κονέ

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Καμπαγέρο (55′ Ενγκουέμ), Καρίκι, Ηλιόπουλος, Κότο (71′ Φράγκος), Ουνγιαλίδης, Λούκας Γκαρσία (64′ Δόρης)

Η βαθμολογία

    Β
1 ΝΠΣ Βόλος 25
2 Απόλλων Λάρισας 20
3 Κέρκυρα 17
4 Πλατανιάς 15
5 Εργοτέλης 14
6 Δόξα Δράμας 12
7 Ηρόδοτος 12
8 Παναχαϊκή 11
9 ΑΕ Καραϊσκάκης 10
10 Ηρακλής 10
11 Αιγινιακός 9
12 Απόλλων Πόντου 8
13 Τρίκαλα 7
14 ΑΕ Σπάρτη 6
15 Αήττητος Σπάτων 6
16 ΑΟΧ/Κισσαμικός 5
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected