Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξανά κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι με δύο γκολ του Ζεσούς και ένα του Στέρλινγκ επικράτησε με 3-1 της Έβερτον, προσπέρασε προσωρινά τη Λίβερπουλ στην κορυφή, και περιμένει… δώρο από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ στο αυριανό ντέρμπι του Άνφιλντ.

Η ήττα από την Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική έριξε από την κορυφή της Premier League τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «Πολίτες» να βλέπουν τη Λίβερπουλ να περνάει μπροστά.

Το ματς με την Έβερτον στο Etihad είχε χαρακτήρα… must-win για τους παίκτες του Γκουαρδιόλα, γνωρίζοντας πως η Λίβερπουλ έχει και το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ. Και η αποτελεσματική Σίτι έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε.

Με δύο γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς από ισάριθμες ασίστ του Σανέ και ένα από τον Στέρλινγκ, η Σίτι επικράτησε με 3-1 της Έβερτον, η οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κάλβερτ-Λιούιν, και πέρασε με δύο βαθμούς μπροστά στην κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον περιμένει… δωράκι από τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ για να επιστρέψει κανονικά στην πρώτη θέση.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Ντελφ, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Σανέ (66′ Στέρλινγκ), Μαχρέζ (75′ Ντε Μπρόινε), Ζεσούς

Έβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Κόουλμαν (57′ Γουόλκοτ), Κιν, Μίνα, Ζούμα, Ντιν, Γκόμες, Μπερνάρντ (57′ Λούκμαν), Σίγκουρντσον (81′ Ντέιβις), Κάλβερτ-Λιούιν, Ριτσάρλισον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected